Teemme yhteistyötä ruotsalaiseen Hedson Groupiin kuuluvan IRT Industrial Curingin kanssa ja toimimme teollisuusasiakkaille heidän edustajana Suomessa. Myymme standardilaitteet, modernisoinnit ja laajemmat sovellusratkaisut asiakastarpeiden mukaisesti suunnittelusta asennukseen asti. Huollamme laitteet ja toimitamme järjestelmien varaosat suoraan tehtaalta Ruotsista lyhyellä toimitusajalla. Osa varaosista, etenkin kulutusosat, löytyvät varastostamme Lahdesta. Toimitamme varaosat IRT:n tuotemerkkien lisäksi IRT/Solaronics ja Impact-lamppuinfroihin. Alkuperäisosien ja yhteensoveltuvuuden takia pystymme antamaan erimerkiksi IRT:n lampuille 20 000 tunnin polttoaikatakuun huolletuissa ja puhtaana pidetyssä infralaitteistoissa. Pystymme huoltamaan kaikkia sähköinfroja laitemerkistä huolimatta. Pystymme saamaan varaosia laajaankirjoon laitteita.

Huoltoasiakkaaksi

Uusille huoltoasiakkaille laadimme järjestelmätarkastuksen, jonka perusteella laadimme kuntotarkastusraportin järjestelmien kunnosta. Rakennamme yhteistyössä asiakkaan kanssa energiatehokkuutta lisäävän huolto-ohjelman laitteiden käyttöolosuhteisiin nähden. Uusissa huoltokohteissa teemme tarvittaessa energiatehokkuusmittauksen IR-palkissa käytössä olleelle moduuleille yhteistyökumppanimme laboratoriossa Ruotsissa. Näin pystymme todentamaan laitteiston nykytilan ja todentamaan huolto-ohjelmamme hyödyt. Olemme ainoa suomalainen yritys, joka voi tarjota tämän palvelun. Pystymme huoltamaan myös muiden merkkien laitteistoja. Lähes kaikkiin merkkeihin meiltä löytyy tarvittava apu.

Huoltamaton moduuli

Huollettu moduuli

Tehtaan tuki ja kustannussäästöt

Asentajamme ja asiantuntijamme ovat tehtaan kouluttamia, kokeneita sähköalan ammattilaisia. Asentajillamme on infrapunakuivaimien huolloista vuosien kokemus. Käytämme huolloissa vain tehtaan hyväksymiä menetelmiä, joilla turvataan komponenttien ja järjestelmän energiatehokkuus sekä pitkä käyttöikä. Huollettu ja puhtaana pidetty laitteisto antaa suoraa säästöä sähkölaskuun. Tarvittaessa mittavammissa ongelmatapauksissa, saamme yhteyden tehtaalle ja varaosatoimitukset sekä ongelmien ratkaisu onnistuu tehtaan tuen avulla tapauksessa kuin tapauksessa nopealla aikataululla. IRT:n tehtaalla Ruotsissa alun perin vuonna 1969 kehitelty IR-lampun ja kultafolioheijastin parin käyttäminen kuivaukseen ja lämmitykseen kehittyy edelleen. Jatkuvan tuotekehityksen ansiosta, laitteiden energiatehokkuus myös kehittyy. Parhaimman mahdollisen energiatehokkuuden saavuttamiseksi, laadimme elinkaarikartoituksen ja investointien tueksi laadimme raporit IR-järjestelmien päivityksiä ja muutoksia varten.

Huollettu ja huoltamaton moduuli