Joustavaa infrapunakuivausta

IRT:llä on kokemusta infrapunateknologiasta vuodesta 1967 lähtien, jolloin peruskonsepti käyttää kultapintaista heijastinta syntyi. SingleHeater pystyy tuottamaan täyden tehon sekunnissa, eikä laite tarvitse esilämmitystä. Kuivausteho voidaan säätää ohjausyksiköllä 0-100% välillä manuaalisesti tai automaattisesti käyttämällä kosketuksetonta pyrometria. Näin voidaan helposti valita ja toteuttaa haluttu lämpökäsittely. Nopea tehonsääto ja säädettävyys sekä kultapintaiset heijastimet takaavat korkean erergiatehokkuuden. Nopean reagointikyvyn asnsiosta kuivaimet soveltuvat erinomaisesti liitettäviksi logiikka- tai esimerkiksi valokenno ohjaukseen.

Räätälöity kokonaisuus SingleHeater moduuleilla

SingleHeater moduuleista voi käyttää erikseen itsenäisinä yksikköinä. Niitä voidaan myös yhdistellä laajemmiksi räätälöidyksi kokonaisuuksiksi. Monet asiakkaamme käyttävät moduuleitamme ja suunnittelevat sovellukset itse. Autamme mielellämme myös tällöin konseptisuunnittelussa, laitevalinnassa, rakennesuunnittelussa ja itse rakentamisessa. Asiakkaanamme sinulla on tukena laaja tietopankkimme sekä mittava kokemuksemme infrapunateknologiasta.

Sovellusesimerkkejä

Joustava ja mukautuva

SingleHeatereitä on saatavilla eri versioita ja kokoja väliltä 117-1124 mm. Kohteen mukaan voi valita integroidun tai ulkoisen jäähdytyspuhalluksen, paraboliset tai elliptiset heijastimet, metalliverkon tai lasisuojan suojaksi lampuille. Lamppuja on saatavilla teholuokissa 0,2-4 kW. Usean eri vaihtoehdon avulla pystymme toteuttamaan soveltuvimman ratkaisun kun tarvitaan energiatehokasta, nopeaa ja tehokasta lämmityssovellusta.SingleHeater on saatavilla ohjauksella tai ilman ohjausta. Liityntäjännite voi olla 230, 400 tai 480 V.

LATAA TÄSTÄ ESITE pdf MUODOSSA