IRT Projektisovellukset

Tutkimus, kehitys, tuotanto ja tuotteiden myynnin tuki on keskitetty Hedson Technologiesin tehtaalle Vänesborgiin Ruotsiin. Täällä tuotteemme ydin, IR-moduuli kultapinnoitetulla heijastimella on alunperin keksitty. Pitkän historian myötä Vänesborgin tehtaalla on syvä tuntemus ja laaja kokemus eri teollisuuden soveluksista. IR säteilyä voi käyttää monenlaisissa prosesseissa. Erilaisten pinnoitusten lämmitysprosessissa, materiaalin nopeassa lämmityksessä IR on elementissään.

Automatiosoitu kuivaus konttien maalauslinjalla

Moottoroidut kasetit tankkiauton tankin maalin verkkoutukseen

IR Kasetit jauhemaalauslinjalla

Putkien lämmitys ennen maalausta

Liiman kuivaus rautatiekiskossa

Tunneli maalin kuivaukseen autoteollisuudessa

Kokonaisratkaisut

IRT Industrial Curing on kokenut toimittaja asiakkaan tarpeisiin ja vaatimuksiin perustuvissa ”avaimet käteen” toimituksissa. Pystymme tekemään testauksia asiakkaan tuotteilla nähdäksemme toimivuuden ja tarjoamaan parhaan mahdollisen ratkaisun. Tarjoamme laitteisiimme ammattilaisten koulutuksen, käyttöönotot ja huollot. Räätälöimme ratkaisumme asiakkaidemme yksillösiä tarpeita ja olosuhteita varten, jotta kaikki toimii sujuvasti vuodesta toiseen.

Energiatehokkuus on tärkeä edellytys kestävän kehityksen huomiovassa järjestelmässä. Energiatehokas IRT teknolgia tuottaa parhaan mahdollisen hyötysuhteen, korkean tehokkuuden mahdollisimman alhaisilla käyttö- ja elinkaarikustannuksilla. Korkeatasoinen ja tunnettu laatu kuuluu toimituksiimme ilmaiseksi.

LaTAA TÄSTÄ ESITE pdf MUODOSSA

Ratakuljetimeen asennettu IRT PowerCassette komposiittirakenteen maalin kuivaukseen

IRT PowerCassette kuljetin asennuksena

IR-asennus laminointilinjalla

IRT PowerModule-moduulit paperin kosteuden profilointiin